Az általam sokra tartott filmkritikus kezdeményezésére osztom meg az alábbi videót. Robin Williams halála sok mindenkit sokként ért, főleg, hogy a világ egyik leghíresebb komikusa, depressziótól szenvedve öngyilkos lett. A videó után befolyó pénz, teljes egészében egy depresszió ellen küzdő szervezethez kerül. Minél többen látják, annál több lesz a pénz.
A depresszió korunk egy világbetegsége. Amint egyszer már írtam a blogon, sokszor azt mondják valaki depressziós, pedig nem, csupán jó bűnbaknak. A betegség azonban létezik, és súlyos következményei vannak, de nem vírusok okozzák, hanem maga az ember, a társadalom.
Jobb világ és emberiség kell ahhoz, hogy megszűnjön, de érdemes harcolni, mert nem nyugodhatunk bele, hogy az ember, embernek gyilkosa.

Megtekintés. Like. Megosztás. Köszönöm, ha megteszed.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szoketamas.blog.hu/api/trackback/id/tr566599989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása