Végig tudjátok nézni az alábbi 3 perces videót? Nem szabad tekerni, léptetni. Kínszenvedés lesz a végére nagy valószínűséggel.
Ma már nem bírunk eltölteni unalmasan akár csak néhány percet is. Kellenek az ingerek. Kell, hogy történjen valami. Hozzászoktattak minket az ingergazdag videókhoz, zenékhez,filmekhez.
Ami nem oltja ki a belénk táplált ingeréhséget, azt unalmasnak találjuk. (Hasonlítsuk össze az új és a régi Ocean's Eleven filmet, vagy Avicii után hallgassunk Schubertet, a különbség érződni fog.)
Régen egy órát is el tudtunk tölteni, csupán egy bottal, kővel, vagy nagyítóval. Akár azt is mondhatnánk, hogy inger és sebességfüggővé váltunk.
A világ folyamatosan gyorsul, de nekünk is gyorsulnunk kell vele? (Megalkothatjuk a saját tempónkat, a mi realitásunkat.)
Szóval, sikerült végignézni?
Milyen érzés volt?

A bejegyzés trackback címe:

https://szoketamas.blog.hu/api/trackback/id/tr146482357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása